Skip to main content Skip to footer

Adviescommissie
evenementen

Het organiseren van activiteiten waarbij gezelligheid en sfeer voorop staan.

Activiteiten
en
evenementen

Hengelo is een echte evenementenstad. De Nacht van Hengelo, het BAM-festival, de Lambertuskermis, Korenfestival AmuSing Hengelo, de Schaatsbaan…en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Stuk voor stuk topevenementen waarmee we jong en oud weten te bereiken.

De evenementen en activiteiten in Hengelo zorgen voor levendigheid, hebben een belangrijke maatschappelijke en sociale functie en versterken het profiel van de stad. Bovendien zorgen goed georganiseerde evenementen en activiteiten voor een economische spin-off in Hengelo. We vinden het belangrijk dat onze evenementen die passen bij het Hengelose DNA behouden blijven en zich in de toekomst verder kunnen ontwikkelen. Ook willen we de ruimte geven aan nieuwe evenementen die kunnen bijdragen aan het versterken van het Hengelose profiel. Hiervoor beschikken wij over een evenementen budget waaruit een financiële bijdrage kan worden aangevraagd die vervolgens wordt beoordeeld door de Adviescommissie evenementen in Hengelo.

Voor Stichting Centrummanagement Hengelo en Hengelo Promotie geldt één toetsingskader en één aanvraagprocedure voor een financiële bijdrage. In de adviescommissie zijn daarom zowel SCH en Hengelo Promotie vertegenwoordigd.

 

Financiering voor jouw evenement aanvragen?

Ga dan snel naar het aanvraagformulier financiele bijdrage.

Meer
weten?

Wil je meer weten over SCH, of heb je vragen?