single.php

Vacature Centrummanager

 09-11-17, 03:51
Ben of ken jij onze nieuwe Centrummanager?

Gezocht: Centrummanager Hengelo (24 uur)

 

Stichting Centrummanagement Hengelo (SCH) zet zich als belangenbehartiger in voor een economisch sterke binnenstad; met een winkelhart met schone, veilige en goed bereikbare straten en pleinen waar bewoners en bezoekers zich welkom voelen en graag willen verblijven. Wij willen als betrouwbare en betrokken belangenbehartiger, stimulator en activiteitenorganisator de binnenstad meer op de kaart zetten, want wij zijn trots op Hengelo. Dit doen wij door middel van een aantal actuele initiatieven, waaronder het bepalen van het 鈥楧NA van Hengelo鈥, het plan 鈥楾oekomstbestendige binnenstad Hengelo鈥 en het 鈥業ntegrale Actieplan voor een vitale Hengelose binnenstad鈥.

Per 1 januari 2018 zijn wij op zoek naar een nieuwe

centrummanager (m/v)

voor 24 uur per week. Dit ter vervanging van onze huidige centrummanager.

Belangenbehartiger

De centrummanager is een onafhankelijke belangenbehartiger van alle ondernemers van de binnenstad van Hengelo, onder meer richting de gemeente. De centrummanager stelt samen met het bestuur van SCH jaarlijks het actieplan op, bewaakt de voortgang, is het eerste aanspreekpunt voor de centrumondernemers, signaleert knelpunten en onderneemt waar mogelijk actie in samenspraak met het bestuur.

Actief acquisitiebeleid

Hij of zij is aanjager/trekker van diverse actiepunten uit het 鈥業ntegraal actieplan voor een vitale Hengelose binnenstad鈥 en is mede verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van een actief acquisitiebeleid. De centrummanager is aanwezig bij klankbordgroep-, bestuurs- en evenementenvergaderingen. Daarnaast schuift de centrummanager aan bij gesprekken met het ambtelijk orgaan.

Ben jij een bruggenbouwer?

Wij zoeken een bruggenbouwer met gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen. Een echte doorzetter die geen 9-tot-5-mentaliteit heeft. Ben jij een integer persoon met een professionele houding die niet snel van de wijs te brengen is? Heb jij minimaal hbo werk- en denkniveau en vind jij het een uitdaging om de komende tijd mee te denken over het dynamische en sterk veranderende centrum van Hengelo? Neem dan contact met ons op.

Het gaat in eerste instantie om een eenjarige aanstelling. Met wederzijdse instemming is dit te verlengen.

Solliciteer!

Wij nodigen ge茂nteresseerden van harte uit hun interesse v贸贸r 25 november 2017 kenbaar te maken middels een motivatiebrief en cv ter attentie van Roland Schwind (voorzitter SCH), per mail te bereiken via voorzitter@centrummanagementhengelo.nl. Wie weet zien we je gauw voor een kennismakingsgesprek.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.