single.php

Waardevolle winkels

 07-03-19, 09:01
Bericht van Tom Kikkert

Wat gaat de tijd toch snel! De eerste keer dat ik in Hengelo kwam was in 2017 en nu is het maart 2019. Twee jaar geleden kende ik praktisch niemand. Ik leerde mensen kennen, waar ik op dit moment nog steeds (regelmatig) contact mee heb. Echt super om dit te mogen ervaren!

In verschillende trajecten (die in veel gevallen nog steeds lopen) help ik kleinere – maar ook grotere retailers – met verschillende onderwerpen. Denk aan: het starten van een winkel, het positioneren van een winkel, het creĆ«ren van een marketingplan gekoppeld aan het gebruik van sociale media of andere zaken die van belang zijn om een winkel te draaien.

Ook mijn leven heeft ondertussen gelukkig niet stil gestaan. In april zal het boek, dat ik samen met twee andere auteurs aan het schrijven ben, uitkomen. Dit boek gaat over duurzaamheid in relatie tot het hebben van een commercieel bedrijf. Daarnaast zit ik inmiddels in de jury van de NRW Marketing Awards, waar ik veel (leerzame) projecten mag beoordelen die gaan over het branden van een gebied of over het organiseren van een evenement. Tevens ben ik aanjager geworden in een landelijk project waarbij we bij grote ketens onderzoek doen naar medewerkersgeluk in relatie tot het succes hebben van een bedrijf. De afgelopen periode heb ik ook nog mijn eerst stappen mogen zetten in de wereld van radio en televisie. Afgelopen woensdag zat ik bij BNNVARA om te praten over Albert Heijn en Jumbo, die de Belgische markt proberen te veroveren. Vind je dit leuk om te zien? Dit is de link: https://www.npostart.nl/na-het-nieuws/28-02-2019/BV_101392384.

Waarom ik dit bericht schrijf? Voor sommige ondernemers is het al weer een tijdje geleden dat we elkaar hebben gesproken. Sommige ondernemers heb ik nog nooit gesproken. Via deze weg wil ik laten weten dat de mogelijkheid bestaat om elkaar te zien/spreken. In drie sessies kunnen we kijken of ik met de informatie over identiteit en positionering, of juist met de laatste kennis die ik heb opgedaan, iets kan betekenen voor jouw bedrijf. Mocht je dit graag willen dan kan je me dit laten weten! Stuur een mailtje naar info@tomkikkert.nl, dan zoek ik op korte termijn contact met je. Hopelijk tot snel!

Tom Kikkert

Reacties:
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.