single.php

Even voorstellen: Steven Elst

 16-04-19, 04:57
Nieuw SCH-bestuurslid Steven Elst stelt zich voor...
Graag stel ik mij even voor aan de leden van de SCH. Ik ben Steven Elst, (44) en mijn partner is Astrid Teggelaar en samen zijn wij de trotse ouders van onze zoon Stach (13) en onze dochter Emma (11). Geboren te Enschede, maar reeds vanaf mijn 4e levensjaar woonachtig in Hengelo. Opgegroeid in de wijk Hasseler Es en later verhuisd naar de omgeving rondom het centrum. Mijn middelbare schooltijd heb ik doorgebracht op De Grundel en ik bezocht natuurlijk in die jaren en de jaren daarna veelvuldig het centrum.

Zakelijk ben ik gevestigd in Hengelo als eigenaar en register makelaar/taxateur bij Thoma Post Makelaars Hengelo. Met ons kantoor zijn wij actief op het gebied van de woningmakelaardij en begeleiden wij onze opdrachtgevers bij de verkoop, aankoop, huur en verhuur van zowel bestaande woningen als nieuwbouwprojecten. Thoma Post Makelaars Hengelo is één van de elf vestigingen in Oost-Nederland en onderscheidend zijn onze creatieve aanpak en unieke verkoopmiddelen zoals ons eigen WIT Magazine, ons concept Woningproeverij en de inzet van social Media. Sinds 1 januari is ons kantoor gevestigd in het centrum van Hengelo aan de Enschedesestraat 41 en ik hecht mede om die reden dan ook veel waarde aan een dynamische en aantrekkelijke binnenstad.

Gedurende mijn middelbare schooltijd herinner ik mij het centrum van Hengelo als een gebied met veel drukte en met een grote regionale functie door de aantrekkelijke winkels en de vele discotheken en café’s. De reden dat ik nu toetreed tot het bestuur is dat ik graag wil meedenken en mij actief wil inzetten voor een aantrekkelijk centrum voor de centrumondernemers, maar natuurlijk ook voor de bewoners van Hengelo. Ik zou het mooi vinden dat door alle activiteiten en ontwikkelingen die in de aankomende jaren tot stand moeten komen de Hengelo’er weer trots is op de stad en dat het voor de ondernemers aantrekkelijk is en wordt om in het centrum te ondernemen!

Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten bij de eerstvolgende bijeenkomst. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Steven Elst

Reacties:
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.