single.php

Rad van Fortuin

 26-11-19, 09:30

Beste ondernemer,

De werkzaamheden aan de Enschedesestraat, Langestraat en Willemstraat zijn afgerond. Aannemer Heijmans en de gemeente staan hier graag samen met de ondernemers op een feestelijke wijze bij stil.  Op 13 december organiseren Heijmans en de gemeente een Rad van Fortuin met prijzen van ondernemers uit het werkgebied.  De prijzen die gewonnen kunnen worden door het winkelend publiek worden betaald door Heijmans en de gemeente.

Op deze manier doen we graag wat terug voor de overlast die u en het winkelend publiek ongetwijfeld hebben ervaren tijdens de werkzaamheden.

Wat gebeurt er?

Op vrijdag 13 december van 15:30 tot 17:00 uur komt er een Rad van Fortuin ter hoogte van de Telgen te staan, waar het winkelend publiek een gokje kan wagen.

Wat valt er te winnen?

Voor deze actie willen wij van elke ondernemer in het werkgebied tegoedbonnen met een totale waarde van € 50,00 (bijvoorbeeld 5 x € 10,00, 2 x € 25,00 of 1 x € 50,00) ter beschikking stellen voor het Rad van Fortuin. Wij zullen hiervoor bij u langskomen om deze tegoedbonnen te kopen op donderdag 28 november tussen 13:00 en 16:30 uur of op dinsdag 3 december tussen 9:00 en 12:00 uur. Deze bonnen worden dus direct bij u afgerekend. Uiteraard bent u vrij om mee te doen aan deze actie, en uiteraard kunt u voor eigen rekening ook extra bonnen ter beschikking stellen.

Mocht het niet lukken om op deze twee dagen (28 november of 3 december) de bonnen bij u te kopen en u wilt alsnog meedoen aan deze actie dan kunt u vóór 9 december contact opnemen met Esther Vos (zie gegevens hieronder).

Omdat we niet weten hoeveel mensen hierop af komen en om onveilige situaties te voorkomen worden er voor  elke ondernemer uiterlijk begin week 50 een 50-tal deelnamebonnen afgegeven in de winkel die kunnen worden uitgedeeld aan klanten. Alleen door het inleveren van deze bon kunnen uw klanten een gokje wagen bij het Rad van Fortuin.

Deze actie vindt alleen plaats in het werkgebied van de Enschedesestraat, Langestraat en Willemstraat. In een later stadium is het de bedoeling dat alle betrokken partijen samen met de binnenstadondernemers feestelijk aandacht schenken aan de herinrichting van het winkelgebied.

Vragen?

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Esther Vos via telefoonnummer 14074 of per mail gemeente@hengelo.nl o.v.v. oplevering Enschedesestraat.

Reacties:

Marie-Louise Wevers-Rosberg - 28-11-19, 08.28

Super leuk! Win-win voor iedereen

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.