single.php

Persbericht: Leuk je weer te zien!

 13-06-20, 12:31

Hengelo, 13 juni 2020

Leuk je weer te zien!

Binnenstad Hengelo heet bezoekers (weer) van harte welkom.

Het lijkt erop dat de versoepeling van de maatregelen tot dusver niet zorgt voor een verhoging van het aantal besmettingen. Bezoekers laten zich ook steeds meer zien in de stad, dus langzaam begint de reuring in het centrum van Hengelo weer terug te komen.

Welkom
Om de bezoekers welkom te heten is Stichting Centrummanagement Hengelo samen met Hengelo Promotie een campagne gestart: “Leuk je weer te zien”.  Tegelijkertijd wordt wel de boodschap gebracht aan de bezoekers om je aan de maatregelen te houden. “Want zo houden we het ook leuk” aldus Rob Berkhout, Centrum Manager Hengelo. “ We zijn blij weer meer bezoekers te zien in de binnenstad maar de nadruk moet wel blijven liggen op het naleven van de maatregelen”.  

Promoteam HengeloSamenSterk.nl
Een rondje door de stad laat zien dat Hengelo blij is de bezoekers weer te zien. Op vlaggen, spandoeken en straatstickers wordt deze boodschap uitgedragen. Een promoteam van HengeloSamenSterk.nl deelt vandaag kleine desinfectiesprays uit.  “Wel met handschoenen aan”, aldus Monique Otto, Marketing  Manager Hengelo Promotie.  De spray is een gadget, handig voor in de tas en zo wordt je er regelmatig aan herinnert dat je handen desinfecteren belangrijk en noodzakelijk is.  “De campagne wordt goed ontvangen, mensen reageren positief maar zijn zich er ook van bewust dat het naleven van de maatregelen bijdragen aan een blijvende reuring in de stad.”

———————-

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Otto, Marketing Manager Hengelo Promotie: 06-81519810

Reacties:
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.