single.php

Nieuwe Centrummanager

 08-01-18, 05:49

Het bestuur van de SCH is verheugd te melden, dat zij een waardige opvolger heeft gevonden voor Gerard Veldhof als Centrummanager van Hengelo: per 1 februari 2018 zal Anja Timmer deze functie gaan vervullen.

Anja Timmer heeft onder andere een rijke bestuurlijke ervaring, zo is zij voor de PvdA gemeenteraadslid geweest en bijna 7 jaar lid van de Tweede Kamer (onder andere als Voorzitter van de Vaste Kamercommissie voor Economische Zaken). Ook is zij van 2012 tot oktober 2016 wethouder geweest in Almelo. Anja Timmer beschouwt het als een mooie uitdaging om zich de komende jaren sterk te maken voor de ondernemers van de binnenstad van Hengelo, de stad waar zij is getogen en na een tussenperiode nu ook al weer enige jaren woonachtig is. Als onafhankelijk Centrummanager zal Anja Timmer haar politieke activiteiten gedurende deze periode neerleggen.

De komende periode zullen jullie uiteraard nog veel meer horen en zien van Anja Timmer. Vrijdag 12 januari is er om 10.00 uur een persmoment ingepland (locatie: (nieuwe) Stadswerkplaats aan de Markt 8) met de afzwaaiende en nieuwe Centrummanager en voorzitter SCH.

Als bestuur van de SCH hebben wij er alle vertrouwen in, dat wij samen met Anja Timmer een succesvolle volgende fase in kunnen luiden.

Reacties:

Irvin Barnard - 08-01-18, 19.47

Van harte gefeliciteerd! Anja met deze prachtige rol in het Hengelose en SCH met deze mooie benoeming. Lijkt ons een geweldige centrummanager! We hopen snel kennis te maken.
Bestuur Stichting De Drie Straatjes Hengelo

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.