single.php

Nieuwe bestuursleden

 13-05-20, 09:28

SCH heeft drie nieuwe bestuursleden. We stellen ze graag aan je voor.

Met de komst van deze drie enthousiaste bestuursleden, is het SCH bestuur weer compleet. We vertellen je hieronder graag wie het zijn. Wil je graag contact met deze of andere bestuursleden? De contactgegevens vind je hier.

 

Annemieke Westen

Annemieke Westen is eigenaresse van Livera in Hengelo aan de Wemenstraat. Naast deze winkel heeft zij ook nog drie andere Livera-winkels: in het ziekenhuis in Hengelo en in Almelo en nog een winkel in het centrum van Almelo. De winkel in Hengelo Centrum, die al bijna 75 jaar bestaat, nam zij ooit over van haar tante.

Livera is een franchiseformule met circa 60 zelfstandig ondernemers en ruim 100 winkels in Nederland.

Annemieke is geboren in Hengelo, ging daar naar de middelbare school (de Grundel) en daarna naar de HEAO in Enschede. Daarna woonde zij ruim 10 jaar in Amsterdam en werkte zij als organisatie adviseur tot zij in 1997 de zaak van haar tante overnam.

Naast het werk in en voor de winkels is Annemieke actief voor de landelijke Livera organisatie. Ze is 53 jaar, getrouwd, moeder van een studerende zoon en woont in Deventer.

Annemieke treedt graag toe tot het bestuur van de SCH, omdat zij het belangrijk vindt, dat ook binnenstadondernemers vertegenwoordigd zijn in dit bestuur. Zij kijkt uit naar de samenwerking met de verschillende andere betrokken organisaties in Hengelo. Voor de voortzetting van de BIZ wil zij zich bijzonder graag inspannen!


 

Bas Meester

Bas Meester, vader van Beau en Anne-Sophie, partner van Imke, startte in 2012 met Meesterlijke Koffie & Thee in de Drienerstraat in Hengelo.

Meesterlijke Koffie & Thee ontstond uit passie voor koffie en thee, maar is inmiddels uitgegroeid tot een groter concept dat meer biedt dan alleen koffie en thee. Chocolade, ontbijt, high tea, smoothie’s en meer, zorgden ervoor dat deze speciaalzaak in de volksmond tegenwoordig ‘Meesterlijke’ wordt genoemd.

Bas zet zich graag in voor de binnenstad. Hij omschrijft zichzelf als een positief mens, een harde werker, een ontwikkelaar van nieuwe dingen en een levensgenieter. Wanneer hij niet aan het werk is, kookt hij graag (het liefst buiten met de Big Green Egg), sport hij en geniet hij van zijn gezin. 


Dianne Beuvink

Dianne is ruim 17 jaar werkzaam geweest als management assistente bij Rabobank Centraal Twente in Hengelo. Per 1 november jl. is ze daarmee gestopt, mede om haar bestaan als zzp’er verder uit te bouwen. Sinds jaren is Dianne werkzaam als yogadocente, ademtherapeut en hartcoherentietrainer en geeft ze inhoud aan vitaliteitsprogramma’s binnen het onderwijs en in het bedrijfsleven. Dianne woont in de gemeente Dinkelland, maar bouwde in de jaren dat ze in Hengelo werkzaam was, een warme band op met Hengelo. Dianne ziet het als een mooie afwisseling om haar werk als zzp’er te combineren met de secretariële werkzaamheden binnen SCH.

 

 

Reacties:

Ilse van Kleef - Wagenaar Mode - 15-05-20, 01.01

Met deze aanvulling is het bestuur meer dan compleet; geweldig!
Erg fijn dat al deze professionals zich willen inzetten voor onze mooie binnenstad; ik voel een enorm positieve energie.
Good Luck!

Reageer

Sieger Wijnsma - 14-05-20, 10.02

Top! Fijn dat er mensen zoals jullie zijn. Heel veel succes en op naar een nieuwe BIZ; een hele uitdaging

Reageer

Hans Hagedoorn - 13-05-20, 22.44

Veel succes !

Reageer

Brigiet Schoemaker - 13-05-20, 22.29

Fantastisch, enorm bedankt dat jullie je extra willen inzetten voor onze stad!
Heel veel plezier en succes.

Reageer

Jan Evers, GroenLinks - 13-05-20, 19.47

Mooi dat het bestuur weer op sterkte is.
Veel succes gewenst met het verder ontwikkelen van onze binnenstad, met als eerste stap het realiseren van een BIZ.

Reageer

Harry Rupert - 13-05-20, 15.35

Prachtig dat SCH weer op volle kracht aan de slag kan. Naast alle andere activiteiten nu ook nieuwe BIZ voorbereiden (is heel belangrijk voor Hengelose binnenstad!).
Succes.

Reageer

Joop Nijenhuis - 13-05-20, 12.53

Top dat jullie erbij komen, Met positieve kracht vooruit in deze roerige tijd.

Reageer

Marc Burgman - 13-05-20, 12.12

Succes toewenst!

Reageer

Jan Jaap Swerms Suwijn - 13-05-20, 10.56

Succes met deze nieuwe uitdaging allemaal!

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.