single.php

Koningsdag

 07-03-19, 09:27
Bericht van de Hengelose Oranje Vereniging (HOV)

Koningsdag

Koningsdag valt dit jaar op zaterdag 27 april; vele winkels zullen hun deuren dus openen. Zoals bekend verzorgt de Hengelose Oranje Vereniging (HOV) de kramen en de daaraan gekoppelde vergunningen. Vorig jaar was er een verdubbeling van winkeliers die een kraam afnamen, ten opzichte van het jaar ervoor.

Indien je als ondernemer tijdig een kraam reserveert voor slechts €30,00, plaatsen wij deze op 26 april (in de middag) voor jouw winkel (4 meter met luifel). Geef je niet aan of je open of dicht bent tijdens Koningsdag, kan het zijn dat er een andere kraam voor jouw etalage komt te staan.

In de Wemensstraat, Molenstraat en het Molenplein is er op 27 april een kleedjesmarkt. De gehele Enschedesestraat zal vol staan met kramen en sporten. De ‘food’ komt in de Beursstraat met dans en muziek, dus geef tijdig aan of je als winkelier een kraam wilt hebben. Vanaf 06.00 uur zullen deze straten volgebouwd worden met kleedjes.

Reserveren:

Het dringende verzoek om vóór eind maart te reageren, zodat we genoeg kramen kunnen bestellen en rekening kunnen houden met jouw wensen. Winkeliers/ondernemers die later reageren hebben geen kraam en vergunning, en kunnen dus buiten geen activiteiten zelfstandig organiseren.

Wij ontvangen graag een mail naar het adres hieronder met jouw n.a.w. gegevens en telefoonnummer. Geef ook aan hoeveel kramen je wilt, zodat wij dit tijdig in kunnen plannen.

Contactgegevens HOV: 

Eddon Janssen – Voorzitter

bestuur@hovhengelo.nl  – 06 29970299

Reacties:
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.