single.php

IJsbaan

 07-10-19, 02:39

De ijsbaan krijgt weer een gezellige plek op het Marktplein!

De opening voor het publiek is vanaf zaterdag 7 december vanaf 12.00 uur en de ijsbaan sluit op zondag 5 januari. Er is een officiële opening door wethouder Bas van Wakeren op vrijdag 6 december om 18.00 uur en aansluitend een feestelijk verzorgde borrel tot 20.00 uur voor genodigden.

De exploitatie van het Schaatscafé is in vertrouwde handen van Stravinsky eten · drinken · slapen. Na het genieten op de schaatsbaan geniet je hier van goed verzorgd eten en drinken.

De openingstijden van de schaatsbaan en informatie over het schaatscafé is te vinden via

www.hengelopromotie.nl/wintershengelo. De entreeprijs als je zelf ijs-/kunstschaatsen meeneemt, is € 1,50. Met schaatshuur is de dagkaartprijs € 4,00.

Het initiatief Winters Hengelo is een belangrijk onderdeel van het programma Bruisende Binnenstad. De partijen (de Gemeente, Hengelo Promotie en de SCH) willen gedurende de werkzaamheden die de komende jaren vanuit het Actieplan Binnenstad worden uitgevoerd, zorgen voor meer evenementen en activiteiten in de binnenstad. Winters Hengelo is het vervolg op het succesvolle initiatief Zomerfestival.

Om dit mooie initiatief te bewerkstelligen zijn wij mede afhankelijk van sponsoren.

We hebben ervoor gekozen om dit jaar een samenwerkingsverband aan te gaan met Euroled uit Groningen die bedrijven voor ons zal benaderen voor de sponsoring. Er komt een ledscherm van 6m2 aan de marktzijde van de ijsbaan zodat deze goed zichtbaar is. Daarnaast komen er twee kleine ledschermen in de horeca te staan. Op de schermen zijn diverse pakketten mogelijk voor leuke commercials die gemaakt worden door Euroled.

Jouw commercial komt in jouw bezit en kun je daarna blijven gebruiken. Ook kun je jouw eigen commercial aanleveren. Euroled neemt contact met jou op. Wil je zelf contact opnemen, dan kan dat via evenementen@centrummanagementhengelo.nl

Organisatie/contact: R. Berkhout: 06 – 215 910 97 en P. Evers: 06 – 536 986 84

Reacties:
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.