single.php

IJsbaan Hengelo

 24-09-18, 05:45

De eigenaar van Winter World, die de voorgaande jaren de ijsbaan exploiteerde, heeft te kennen gegeven niet meer aan de voorwaarden zoals opgenomen in de samenwerkingsovereenkomst met de SCH te kunnen voldoen.

Reden voor de SCH Evenementencommissie om in samenwerking met de warenmarkt, gemeente Hengelo en Hengelo Promotie de ijsbaan die van 7 december t/m 6 januari 2019 geopend zal zijn, op het marktplein ter hoogte van het Telgenflat te organiseren.

Bruisende Binnenstad

De ijsbaan op het marktplein, met schaatsverhuur, horeca en diverse activiteiten voor jong en oud, is tevens een belangrijk onderdeel van het programma Bruisende Binnenstad waarin de SCH samen met de gemeente en Hengelo Promotie de komende jaren extra activiteiten organiseert tijdens de herinrichting van de binnenstad.

Horeca exploitatie ijsbaan

Voor het horecadeel van de ijsbaan zoekt de SCH-Evenementencommissie nog een centrumhorecaondernemer die de exploitatie voor zijn rekening wil uitvoeren.

De commissie selecteert uit de aanmeldingen 5 kandidaten waarmee gesprekken worden gevoerd. Kandidaten kunnen zich vóór 2 oktober aanmelden d.m.v. een mailbericht aan: evenementen@centrummanagementhengelo.nl.

Reacties:
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.