single.php

Cateringconcept Stadskantoor

 04-05-18, 08:33
Denk je mee?
Binnenstadsondernemer, denk je mee?
 
In 2019 neemt de gemeente Hengelo het nieuwe stadskantoor en het gerenoveerde stadhuis in gebruik. Samen met de nieuw ingerichte Enschedesestraat is de vernieuwing van de binnenstad dan in gang gezet. Versterking van de binnenstad en verbinding met binnenstadsondernemers is een belangrijk speerpunt bij de nieuwe huisvesting in de binnenstad.
 
Lokaal ondernemerschap versterken
Deze verbinding staat ook centraal bij de inrichting van het cateringconcept in het nieuwe stadskantoor. Voor dat cateringconcept zijn lokaal ondernemerschap, duurzaamheid, innovatie en gezondheid de belangrijkste bouwstenen. Alle opties staan op dit moment nog open en we staan open voor alle ideeën. Hierover gaan we heel graag met jou in gesprek! Help jij als binnenstadsondernemer ons te verkennen waar kansen en mogelijkheden liggen om meerwaarde te creëren voor lokale ondernemers én een duurzamer Hengelo? Laat dit dan even weten aan projectleider Mark Vrugteveen via m.vrugteveen@hengelo.nl.
 
Interviews
Het is de planning om in mei 2018 diverse interviews te houden met als doel het in kaart brengen van de wensen en behoeften van de gebruikers en (externe) betrokkenen. Met de uitkomsten van de interviews wordt een plan opgesteld voor de invulling van de cateringdienstverlening.
Reacties:

Ferit Serti - 13-05-18, 14.11

Catering is niet nodig; stadskantoor zit in hartje Hengelo, er is genoeg eten in de omgeving. Stimuleer de lokale ondernemers!

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.