single.php

Zomermarkt

 16-04-19, 05:49

Tijdens de koopzondag op 30 juni organiseert SCH de 4de editie van de Zomermarkt. De Zomermarkt vindt plaats in de Nieuwstraat, Molenstraat, Schouwburgplein, Wemenstraat, Enschedesestraat, Telgen, Brinkstraat, Marktplein en Burg. Jansenplein.

Net als bij voorgaande edities stelt SCH gratis verkoopkramen ter beschikking aan de centrumondernemers. Er wordt gezorgd voor muziek, gratis vermaak voor alle leeftijden, publiciteit door middel van posters, advertenties, website en social media. Naast de verkoopkramen van de centrumondernemers komen er in de deelnemende straten een aantal verkoopkramen met producten van professionele en particuliere aanbieders.

In verband met de voorbereidingen willen we graag weten wie er meedoet en wie er gebruik wilt maken van een verkoopkraam. Wil je meedoen, mail dan vóór 20 april naar evenementen@centrummanagementhengelo.nl.

De kosten voor de verkoopkramen en alle overige activiteiten worden betaald door de SCH. Heb je vragen, neem dan contact op met Gerard Veldhof 06-53365979 of met Rob Berkhout 06-21591097.

 

 

 

Reacties:
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.