Nieuws

Detailhandelsvisie vraagt om reactie
De gemeentelijke detailhandelsvisie wordt aangepast. Door het veranderde winkelgedrag, veranderingen in koopstromen en trends in de detailhandel, wil het college van B en W ook in de binnenstad keuzes maken.
Lees meer...
Woonwinkel EsteéO! wint Startersprijs 2011
Michael en Angela Monteiro van woonwinkel EsteéO! aan de Weemenstraat zijn de winnaars van de Startersprijs 2011. Het was maandagavond in het stadhuis voor de derde keer, dat deze prijs werd uitgereikt.
Lees meer...
Najaarsbijeenkomst 15 november 2011
Op 15 november is er een najaarsbijeenkomst voor alle deelnemers in het BIZ gebied. De bijeenkomst vindt plaats bij Café & Club Merlijn en begint om 19.30 uur.
Lees meer...
Nieuwsbrief Mei 2011
Binnenkort zal de SCH u op de hoogte houden met een eigen website over alle zaken die spelen in de binnenstad. Omdat wij u op de hoogte willen brengen en houden van actuele zaken die in onze mooie binnenstad spelen zal dit, tot dat de website operationeel is, gebeuren doormiddel van een nieuwsbrief.
Lees meer...
Ondernemersfonds voor de binnenstad gaat door
Het ondernemersfonds voor de binnenstad van Hengelo gaat door. Driekwart (74%) van de ondernemers die gestemd hebben, heeft voorgestemd. Woensdag 15 december heeft een notaris de stemmen voor de zogenoemde Bedrijven Investering Zone (BI-Zone) geteld. Het aantal binnengekomen stembiljetten was met 57% ruim voldoende. Hengelo is de eerste stad in Twente met zo’n ondernemersfonds.
Lees meer...
Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6