Nieuws

Nieuwsbrief november
In de nieuwsbrief van november wordt aandacht besteedt aan onderwerpen als Najaarsbijeenkomst, klantvriendelijkst centrumbedrijf, de Hengelose consument, koopzondagen & koopavonden november en december 2012 en oopzondagen 2013
Lees meer...
Mystery shopper test klantvriendelijkheid Hengelose binnenstad
Restaurant Stravinsky, de SNS-Bank en Beauty Junkies zijn de drie klantvriendelijkste ondernemingen in de Hengelose binnenstad. Dit blijkt uit een onderzoek onder 275 zaken in de binnenstad, verdeeld in de categorieën horeca, filiaalbedrijven en zelfstandige ondernemingen. De ondernemers zijn, zonder dat ze het zelf wisten, bezocht en beoordeeld door een zogenoemde ‘Mystery Shopper’. De prijzen werden dinsdagavond 30 oktober tijdens de najaarsbijeenkomst van de Stichting Centrummanagement uitgereikt door burgemeester Sander Schelberg.
Lees meer...
Onderzoek geeft inzicht in kenmerken Hengelose consument
De inwoners van het Hengelose buitengebied hebben het hoogste boodschappenbudget, de meeste kinderen (tot 10 jaar) wonen in de Slangenbeek en in de toekomst is er in Hengelo vooral behoefte aan extra winkelruimte voor opticiens. Dit zijn enkele uitkomsten van een analyse naar het inkomen, de leefwijze en sociaaldemografische kenmerken van de Hengelose consument.
Lees meer...
Nieuwsbrief september 2012
Met de nieuwsbrieven willen wij u op de hoogte houden van actuele zaken in Hengelo centrum en ontwikkelingen die voor u als ondernemer belangrijk zijn.
Lees meer...
Berenfoto actie met gratis berenijsje
De Stichting Centrummanagement Hengelo (SCH) organiseert op 2, 3 en 10 augustus een professionele fotosessie bij "De Badgasten"op de markt in Hengelo.
Lees meer...
Nieuwsbrief juli 2012
Met de nieuwsbrieven willen wij u op de hoogte houden van actuele zaken in Hengelo centrum en ontwikkelingen die voor u als ondernemer belangrijk zijn.
Lees meer...
Nieuwsbrief juni 2012
In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:  Bezoek informatiecentrum HNW Veenendaal  Promotie koopzondagen op scherm Metropool  Keurmerk Veilig Ondernemen  Plaatsing beren op de markt  Kunsten op straat, vakantiemarkt en Hollandse dagen  Herinrichting Drienerstraat
Lees meer...
SCH jaarcijfers 2011 en begroting 2012
De cijfers 2011 en de begroting 2012 zijn bekend.
Lees meer...
Nieuwsbrief mei 2012
HIer vindt u de nieuwsbrief voor mei. In de nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan SCH voorjaarsbijeenkomst, terrassenbeleid, klantvriendelijkste centrumonderneming 2012, keurmerk veilig ondernemen, studenten Edith Stein, maatschappelijk verantwoord ondernemen en nieuws uit de werkgroepen.
Lees meer...
Nieuwbrief maart 2012
Hier kunt u de eerste nieuwsbrief via onze website lezen. Met de nieuwsbrieven willen wij u op de hoogte houden van actuele zaken in Hengelo centrum en ontwikkelingen die voor u als ondernemer belangrijk zijn.
Lees meer...
Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende